Friday, March 03, 2006

Jubelrus på Shamrock

Jeg er i ekstase. 17 timer etter den store prestasjonen er pulsen enda godt over joggenivå.

Hver torsdag kveld deltar Mengshoelsferjas Venner (bestående av TorHåkon Fladsrud, CatoOlastuen, RoarKristoffersen, TorsteinFrogner og meg selv) på Shamrocks store quiz. Der er store lag som Bjarte Flem, Alt var bedre før, Venter på Arnar, Liggeunderlaget, Nabolaget, Og de får gratis øl i baren, Forhåndsfavorittene og andre storheter med og kjemper om seire og store titler.

Og i går. Torsdag 02. mars 2006. Etter en ikke spesielt god førsteomgang hvor vi blant annet bommet på myntenheten i Venezuela, lå vi kun på andreplass. Så kom pausen hvor en hamburger på sedvanlig vis ble fortært. (for ytterligere informasjon: se www.gjemmesiden.net) Så kom andreomgangen. Det var oss mot 18 andre lag. Kunnskap mot kunnskap. Menn mot likesinnede.
Spørsmålene kom, og vi besvarte. Tyske feltmarskalker i Afrika under 2. verdenskrig. Henrik Ibsens mellomnavn. Slaget ved Little Big Horn. Slaget ved Wounded Knee. Kvinnelige norske gullmedaljevinnere i OL fra 1928 til 2006. Hvor mange ganger har OL vært arrangert i samme land samme år?

Til slutt gjensto det å levere inn, få sin sensur og vente på dom. Og så kom gratulasjonene. Kanskje tidenes beste omgang, gratis øl i baren, dvs cola for enkelte av oss, bitre tap for Forhåndsfavorittene, Bjarte Flem og Venter på Arnar, og ville jubelscener.

Så tok vi buss 20 hjem. Neste torsdag tar vi nye skalper. Vi har fått smaken på victori.

4 Comments:

Anonymous Torstein said...

Citius, Altius, Fortius

03 March, 2006 16:08  
Blogger Hansmagnus said...

Jeg vurderte å la det være overskriften.. men var redd for en skrivefeil.. Noen kommentarer på hamburgerartikkelen?

03 March, 2006 16:09  
Blogger MartinB said...

Er skuffet over at dere bommet på myntenheten i Venesuela.
SKUFFET!
Har ikke ord jeg altså...

04 March, 2006 17:32  
Anonymous Tor Håkon said...

Jeg er skuffet over at folk staver Venezuela feil. Har ikke ord altså...

Mengshoelferjas venner
Citius - Altius - Fortius

08 March, 2006 23:44  

Post a Comment

<< Home